Achiziționarea unei noi case este un pas foarte important în viață și tocmai de aceea trebuie făcut cu grijă și cu multă atenție. Atunci când sunteți în căutarea unei case, trebuie să apelați la un specialist și să urmați câteva instrucțiuni. Fiind vorba de o construcție nouă, în care se investește mult, trebuie să aveți un specialist care știe să se uite la tot ce ține de interiorul casei pentru a oferi un feedback.

Piețele pentru imobiliare

Piețele pentru case se ocupă cu vânzarea caselor gata făcute și mobilate în cele mai frumoase locuri din țară. Este important să știți că nu este bine să vă mutați într-o casă nouă la mai puțin de o lună după ce a fost construită. O casă nou construită, încă are pierderi de apă, din cauza materialelor pe bază de siliciu.

Când vă cumpărați o casă nouă ar trebui să știți că legea îl obligă pe constructor să asigure o garanție pentru o perioadă de 50 de ani a structurii de rezistență. Unele case de pe piață vin deja mobilate, altele sunt nemobilate. În funcție de aceste criterii diferă și prețul. Pentru cumpărarea unei case noi, aveți nevoie de o serie de acte pentru semnarea contractului. Atunci când semnați contractul asigurați-vă că și constructorul deține toate actele necesare. Pentru relaxare, intrați pe Superbet și veți găsi o mulțime de jocuri.

Piața poate merge spre case și apartamente cu 4 camere, locuințe mai mari, însă crește și TVA-ul cu 5%. În poziția imobiliarelor, pe piață au apărut și casele pe structură de lemn. Acestea nu sunt căbănuțele pe care le vedeți la munte, ci sunt case trainice construite din lemn. Sunt aproape la fel de rezistente ca și cele din beton sau BCA. Casele din lemn nu sunt așa de căutate ca cele din beton și tocmai de aceea piața lor este mult mai mică. Pentru a achiziționa o casă este nevoie de timp, multe acte și bani, bineînțeles.