Poate că ați visat mereu la casa perfectă însă costurile nu vă ajută prea mult, așa că sunteți nevoit să optați pentru o garsonieră. O garsonieră de cele mai multe ori este foarte mică, însă este mult mai ieftină și este, într-un fel, 4 în 1.

Indiferent dacă vă mutați în prima dumneavoastră casă sau vă pregătiți să începeți viața de student, o garsonieră este perfectă pentru a economisi bani fără a vă baza pe un apartament. Cu siguranță, este mult mai ieftin decât să locuiești într-un apartament cu un dormitor, baie, bucătărie, living și un hol. O garsonieră este un spațiu vertical. Întregul punct al unei garsoniere este de a oferi un spațiu mai mic pentru costuri mai mici, până la urmă. Ceea ce puteți găsi, însă, este un apartament care oferă mult spațiu vertical.

Veți avea nevoie de tot spațiul de stocare pe care îl puteți obține în studio și fiecare raft contează.

Vorbind despre spațiu de depozitare, apartamentul poate arăta repede înghesuit dacă nu aveți suficient spațiu pentru a vă depozita bunurile. Nu ar trebui să sacrificați spațiul de stocare doar pentru că vă aflați într-o garsonieră. Există o varietate de garsoniere mobilate și foarte frumos aranjate. Acestea pot fi locuite cu ușurință de o familie proaspăt căsătorită.

Atunci când doriți să vă mutați în garsonieră trebuie să țineți cont de câteva lucruri esențiale

Să aibă o locație bună, să aibă o poziție bună față de soare. Poate că pare un lucru banal, însă trebuie să știți că soarele încălzește casa. Garsoniera să fie bine izolată și să aibă toate utilitățile necesare. Trebuie să verificați instalația electrică încă de la primul contact cu garsoniera. Este importantă și instalația sanitară. Atunci când vă mutați într-o garsonieră să aveți grijă să faceți inventarul obiectelor. Să aveți consumul de pe contoare dat la 0. Acordați atenție clauzelor de întârziere a plății chiriei, întreținerii sau a facturilor.